Επισκοπή - Αιγάλεω 0-1: Επανήλθε στις νίκες με Μπαστιάνο το «Σίτι»

Newsroom
Επισκοπή - Αιγάλεω 0-1: Επανήλθε στις νίκες με Μπαστιάνο το «Σίτι»

bet365

Το Αιγάλεω πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Επισκοπής επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπαστιάνου στο 61ο λεπτό.

Η νίκη αυτή επανέφερε το «Σίτι» στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα και το βοήθησε να ανέβει στην 9η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς στο παιχνίδι που έγινε για την 8η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά τη λύση τελικά στο μέχρι τότε δυσεπίλυτο πρόβλημα που της είχε θέσει η Επισκοπή, έδωσε ο Μπαστιάνος με ωραίο σουτ στο 61' χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή την ώρα διεξάγονται για τον Νότιο όμιλο τα εξής παιχνίδια: Ηρόδοτος - ΟΦ Ιεράπετρας, Παναχαϊκή - Καλλιθέα, Καλαμάτα - Ηλιούπολη, ΠΑΕ Χανιά - ΠΑΟ Ρουφ και Ολυμπιακός Β' - Προοδευτική.

Ενδεκάδες:

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβανισιάν, Κεφαλάς, Πολίτης (78′ Τζωρτζινάκης), Λάμτσε, Κούτσιας, Σαμουρκασόβι, Σκεντεράι (78′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Βουκελάτος, Παπαδόπουλος.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης (56′ Πεχλιβανόπουλος (72′ λ.τ Λ. Σκεντεράι), Βλάχος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Πολυχρόνης (87′ Πιαστόπουλος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Βλαχομήτρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα