Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε σε θέση ανόδου ο Πανσερραϊκός, νίκη-«θρίλερ» για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Newsroom
Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε σε θέση ανόδου ο Πανσερραϊκός, νίκη-«θρίλερ» για την Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Ο Πανσερραϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και διατηρήθηκε σε θέση ανόδου παρά την απίστευτη νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας με γκολ στο 90+9' από το σημείο του πέναλτι κόντρα στον Ηρακλή.

Την ίδια στιγμή που ο Πανσερραϊκός πήρε το διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου (2-0) και παρέμεινε σταθερά στη θέση ανόδου στον Βόρειο όμιλο, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή με... θρίλερ στο τέλος του αγώνα, αποβολή και γκολ από την άσπρη βούλα.

Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 0-2

Ένα δύσκολο αλλά πολύτιμο τρίποντο πήρε ο Πανσερραϊκός στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, νικώντας με 1-0 και φτιάχνοντας διαφορά στη θέση ανόδου. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα πρόσφερε ηρεμία και βάσεις για το τρίποντο και το βρήκαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα ο Κανίς βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα των Σερρών. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε τις φάσεις για να... τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σκορ έμεινε το υπέρ του 1-0 μέχρι το 83ο λεπτό, όταν ο Σαϊντ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. Στο τελευταίο σφύριγμα, το σκορ δεν άλλαξε και ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: 45' Κανίς, 83' Σαϊντ

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης (86′ Πάτι), Εσαλό.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος (79′ λ.τ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής 1-0

Παρότι ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις σε 90 λεπτά αγώνα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής έκαναν... θρίλερ τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά... κλειστό, δίχως πολλές τελικές προσπάθειες και αρκετά φάουλ στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή φάση στο 40' αλλά χωρίς να βρει το πολυπόθητο γκολ. Στο δεύτερο μέρος το ματς «άνοιξε» και οι δύο σύλλογοι έψαξαν το τέρμα που ήθελαν να πετύχουν όμως μέχρι την ολοκλήρωση των 90 λεπτών δεν το είχαν καταφέρει. Τελικά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Βελλίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Κοζορώνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 1-0.

Σκόρερ: 90+8' (π.) Κοζορώνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (6′ λ.τ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Κάρδαρης), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Νταμιάν (89′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελούνοβιτς), Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Τρίτη 3/1
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 1-0
Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-2
ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας 6-1

Τετάρτη 4/1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β'
Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός
Διαγόρας - Αλμωπός Αριδαίας

Πέμπτη 5/1
Βέροια - Μακεδονικός

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 19 (8 ματς)
-------------------------
2. Πανσερραϊκός 19 (8 ματς)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 18 (8 ματς)
4. ΑΕΛ 15 (8 ματς)
5. Νίκη Βόλου 13 (8 ματς)
6. Διαγόρας 12 (7 ματς)
7. Ηρακλής 11 (8 ματς)
8. Μακεδονικός 11 (7 ματς)
9. Βέροια 10 (8 ματς)
10. Παναθηναϊκός Β' 9 (7 ματς)
11. Αλμωπός Αριδαίας 9 (8 ματς)
--------------------------
12. Απόλλων Λάρισας 9 (9 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 6 (9 ματς)
14. Θεσπρωτός 3 (8 ματς)
15. Ηρακλής Λάρισας 3 (7 ματς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα