Απόλλων Σμύρνης: Απέκτησε τους Ζαφέτ Μουανζά και Μαξιμιλιάνο Κουάδρα

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Απέκτησε τους Ζαφέτ Μουανζά και Μαξιμιλιάνο Κουάδρα

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επισημοποίησε την απόκτηση των Ζαφέτ Μουανζά και Μαξιμιλιάνο Κουάδρα από τις Κλουζ και Μπάνφιλντ αντίστοιχα.

Ο 21χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με την «ελαφρά ταξιαρχία». Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Αντβέρπ. Αποχώρησε από την δεύτερη ομάδα των Βέλγων το φετινό καλοκαίρι και στις 4 Οκτωβρίου συμφώνησε με την δεύτερη ομάδα της Κλουζ. Εκεί, όμως, δεν μακροημέρευσε και μετά από τρεις μήνες ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας»:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαφέτ Εμανουέλ Μουανζά. Γεννημένος στις 25 Ιουλίου 2001 στη Βέλγιο αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αντβέρπ στο Βέλγιο και συνέχισε στην Ρουμανική Κλουζ».

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός τώρα υπέγραψε κι εκείνος μέχρι το καλοκαίρι με την «ελαφρά ταξιαρχία». Έχει μία πλούσια καριέρα στην πατρίδα του έχοντας περάσει από Ράσινγκ, Ουνιόν, Χιμνάσια και Μπάνφιλντ ενώ έχει αγωνιστεί και στις Κομπρελόα, Λα Καλέρα και Σαν Λουίς της Χιλής. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη. Πέρυσι με την Μπάνφιλντ πραγματοποίησε 24 συμμετοχές σκοράροντας ένα τέρμα και δίνοντας μία ασίστ σε κάτι παραπάνω από 700 αγωνιστικά λεπτά.

 

cuadra.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μαξιμιλιάνο Πάμπλο Κουάδρα. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1995 στην Αργεντινή αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει στην Αργεντινή σε Ρασίνγκ Κλουμπ, Ουνιόν Σάντα Φε, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Μπάνφιλντ και στη Χιλή σε Κομπρελόα και Σαν Λουίς ντε Κιγιότα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα