Super League 2: Η παραίτηση του Λεουτσάκου και η επανέναρξη στις 11 Μαρτίου

Super League 2: Η παραίτηση του Λεουτσάκου και η επανέναρξη στις 11 Μαρτίου

Newsroom
Super League 2: Η παραίτηση του Λεουτσάκου και η επανέναρξη στις 11 Μαρτίου

bet365

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υπέβαλλε ήδη την παραίτησή του από την προεδρία της Super League 2 και το Πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις 11 Μαρτίου.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε γνωστό στη συνεδρίαση της Super League 2 πως παραιτείται από την προεδρία της αρμόδιας και Διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου να πηγαίνουν για τις 8 Μαρτίου. Το Πρωτάθλημα της Super League 2 - όπως διαβάσατε και νωρίτερα - θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου με την πλευρά του προέδρου των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη να μεταφέρει προς το συμβούλιο - το οποίο κύλησε επεισοδιακά - τη δέσμευσή του για ποσό της τάξεως των 120.000 ευρώ σε κάθε ομάδα.

Η δράση θα ξαναρχίσει από τις 11-12 Μαρτίου με την 14η αγωνιστική. Το Πρωτάθλημα της Super League 2 έχει μπει αγωνιστικά στον... πάγο από τις 2 Φεβρουαρίου λόγω του θέματος των χρημάτων από το ποσοστό του Στοιχήματος. Την Τρίτη φάνηκε πως υπάρχει μία πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά τις συναντήσεις που είχαν τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής της Super League 2 με το Υφυπουργείο και το προεδρείο της Stoiximan Super League 1 και τη σχετική ανακοίνωσή της για να φτάσουμε στο Δ.Σ. της Τετάρτης και τις σχετικές εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα