Η απονομή της κούπας στους πρωταθλητές της Κηφισιάς (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Κηφισιά απονομή

bet365

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Κηφισιά με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να γράφει ιστορία ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Super League και όπως ήταν λογικό στην απονομή έγινε χαμός.

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε και φέτος η Κηφισιά, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ισοφαρίζει την Καλαμάτα στο 88' με τον Βαφέα και να κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Super League 2, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League. Αυτή ήταν μάλιστα η 4η συνεχόμενη άνοδος για την Κηφισιά, με τον κόσμο να γεμίζει το Ζηρίνειο και τους παίκτες να χαίρονται με την ψυχή τους κάθε στιγμή μετά το σφύριγμα της λήξης.

Με το που ο αρχηγός Στέλιος Ποζατζίδης σήκωσε και την κούπα του πρωταθλητή έγινε χαμός με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Γιώργου Πετράκη γι' αυτή την σπουδαία επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα