Παναθηναϊκός Β' - Νίκη Βόλου 0-2: Έκλεισε τη σεζόν με ήττα το Τριφύλλι

Νίκη Βόλου

bet365

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τη σεζόν με ήττα, καθώς έχασε από τη Νίκη Βόλου στο Ζηρίνειο με 2-0. Προτελευταίο ματς για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι έχουν και τη... συνέχεια του ματς με την ΑΕΛ.

Με την ένατη ήττα του σε 28 αγωνιστικές ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Superleague 2 o Παναθηναϊκός B'. Οι νεαροί Πράσινοι ηττήθηκαν από τη Νίκη Βόλου στο Ζηρίνειο, ως τυπικά γηπεδούχοι, με 2-0 και τερμάτισαν στην 9η θέση με 33 βαθμούς. Τρίτοι οι Θεσσαλοί, οι οποίοι έχουν να... ολοκληρώσουν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έφταναν από το πρώτο ημίχρονο με αξιώσεις στην μεγάλη περιοχή των Πρασίνων. Στο 40' ο Κρητικός συνέκλινε από τα αριστερά προς τον άξονα, έκανε το δυνατό σουτ, ο Μαργκόνο απόκρουσε, ο Παναγιωτίδης πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Στο 42' ο Ανδρέου «τρύπησε» την άμυνα των γηπεδούχων, ο Κρητικός έδωσε την ασίστ και ο Γαβριηλίδης πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι για το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλό τέμπο.

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Μαργκόνο, Αθανασακόπουλος (87′ Σερπέζης), Μαντσίνι (70′ Βολάκης), Νταμπίζας, Κυριόπουλος (54′ Βουτσάς), Προδρομίτης, Σαρδέλης (87′ Αλμπάνης), Ρόμπι, Τερεζίου, Λαμψιάς, Καραμπάς (87′ Καρβούνης).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (59′ Ολαϊσόλα), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (79′ Μέτσε), Κρητικός (70′ Κριμιτζάς), Τζιώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα