Χανιά-Ολυμπιακός Β' 4-2: Φινάλε με ήττα για τους «ερυθρολεύκους»

Newsroom
οσφπ

bet365

Την ήττα με 4-2 στην Κρήτη γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' από την ομάδα των Χανίων και έτσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Φινάλε στη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα της Superleague 2 έριξε ο Ολυμπιακός Β' ο οποίος ηττήθηκε με 4-2 από τα Χανιά στην Κρήτη.

Αν και οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς, δεν υπήρχαν πολλές στιγμές μέχρι το 20ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Μάναλης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς με ωραίο σουτ νίκησε τον Στουρνάρα για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το τελικό σκορ του πρώτου μέρους παρέμεινε υπέρ των Κρητικών.

Όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυναμικά και βρήκαν άμεσα την ισοφάριση όταν ο Βασίλης Σούρλης βρήκε τον κατάλληλο χώρο και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καλογεράκη για το 1-1 στο 48'.

Τελικά οι Κρητικοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 59ο λεπτό όταν ο Μανουσάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και της ερυθρόλευκης άμυνας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-1.

Τα Χανιά δεν έμειναν εκεί αλλά ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 69' όταν ο Μπουτσάκης με τη σειρά του πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Με το παιχνίδι να οδεύει προς το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν μετά το αυτογκόλ που πέτυχε ο Μαρτσάκης στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και αυτό το γκολ έδωσε... ανάσα στους «ερυθρολεύκους» για να ψάξουν το τέρμα της ισοφάρισης, τελικά ο Ρότσα βρήκε τον δρόμο και για τέταρτο γκολ στο 90', κλειδώνοντας τη νίκη για τους Κρητικούς.

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (60′ Μπουτσάκης), Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Νίκολιτς, Ι.Ιμπαγάσα (46′ Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής, Καράκουτης, Πινακάς (46′ Παπακανέλος).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα