Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά ο Ράφα Μιρ

Rafa Mir

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Ράφα Μιρ φαίνεται να είναι ο Νο1 στόχος του Κορδόν και του Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί δεδομένα σε ευρωπαϊκούς ομίλους, απλά σε δέκα μέρες θα μάθει αν θα είναι στο Europa League ή το Conference League. Η ομάδα θα έχει στραμμένη την προσοχή της σε τρεις διοργανώσεις μαζί με το Κύπελλο και η απόκτηση σέντερ φορ μοιάζει μονόδρομος.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πολιορκείται από ομάδες της χώρας του. Ο Αγιουμπ Ελ Καμπί θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής στο υψηλό επίπεδο και ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε τραυματίας από τον δανεισμό του στην τουρκική Αλάνιασπορ. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά για τον Ράφα Μιρ. Ο Αντόνιο Κορδόν έχει σε τεράστια εκτίμηση τον 26άχρονο επιθετικό, είχε κάνει προσπάθεια να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και πριν 2-3 εβδομάδες, αλλά τότε δεν είχε φέρει καρπό η επαφή.

Ο Μιρ έπαιξε στο φινάλε του UEFA Super Cup πριν λίγες μέρες μεταξύ Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι. Ο ατζέντης του βρέθηκε και αυτός στην εξέδρα του «Καραϊσκάκης» οπότε δεν πρέπει να αποκλείεται το σενάριο της... κουβέντας. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα αποκτήσει επιθετικό, μένει να δούμε αν αυτός θα είναι ο Ράφα Μιρ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα