Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0: Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι» αλλά τους έλειψε το γκολ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Superleague 2 άνοιξε την αυλαία για τον Ολυμπιακό Β' και την Ηλιούπολη, οι οποίοι μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Χωρίς γκολ ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις των Ολυμπιακό Β' και Ηλιούπολη, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην πρεμιέρα της Superleague 2.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε από την αρχή σημαντικές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 12'΄όταν ο Πινακάς έκανε το σουτ αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Ο Έλληνας πορτιέρε φώναξε... παρών και δεύτερη φορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν ο Τσέλιος δοκίμασε ένα πλασέ έξω από την περιοχή.

Η πίεση των «ερυθρολεύκων» έφερε και άλλη φάση, όταν στο 17ο λεπτό, ο Τσέλιος έκανε τη σέντρα, ο Αλγκασίμ Μπα πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το αποκορύφωμα σε αυτό το συνεχή πρέσινγκ ήταν το δοκάρι που είχε ο Ολυμπιακός στο 26ο λεπτό. Ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα, ο Μπα έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στην οριζόντια δοκό.

Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε παρόμοια ροή, με τους «ερυθρολεύκους» να πιέζουν συνεχώς την Ηλιούπολη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να σκοράρουν στο 51' αλλά το σουτ του Τσαφταρίδη εξουδετερώθηκε από τον Παπαδούδη.

Στη συνέχεια ο Τσέλιος αποτελούσε μία μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα και παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 54', όμως το σουτ κατέληξε άουτ ενώ το δεύτερο λίγα λεπτά μετά, μπλόκαρε σταθερά ο Περιστερίδης. Στο 62' ήταν η σειρά του Μαρίνου για να κάνει το 1-0 αλλά ο αμυντικός της Ηλιούπολης απομάκρυνε πάνω στο γραμμή την προσπάθειά του.

Τελικά μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ, αλλά προς τον αριθμό των παικτών καθώς ο Σγούρος των γηπεδούχων είδε την κόκκινη κάρτα στο 90+3' με δεύτερη κίτρινη. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μετά το «λευκό» 0-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος (80′ Αργυρίου), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Τσέλιος (80′ Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος (72′ Ι. Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Μαρίνος (72′ Καράκουτης), Κωστή, Πινακάς (89′ Συρμής).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Ράμος, Μπάρμπαρο, Μπαρμπόσα, Ντέτλερ, Γκοτσούλιας, Μπαστακός (66′ Μάντιτς), Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Παντελίδης (66′ Φρίμπονγκ), Βασιλούδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα