Γιούχτας - Διαγόρας 2-0: «Σεφτέ» από την πρεμιέρα για τους «νεοφώτιστους» Κρητικούς

Newsroom
«Σεφτέ» από την πρεμιέρα για τον «νεοφώτιστο» Γιούχτα

bet365

Ο «νεοφώτιστος» Γιούχτας κατόρθωσε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, αφού επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου.

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 ο Γιούχτας, αφού νίκησε με 2-0 στην έδρα του τον Διαγόρα Ρόδου στην πρώτη αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Ο Αλεξόπουλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 29ο λεπτό με κεφαλιά για τους Κρητικούς, με τον Νοικοκυράκη να σκοράρει κι εκείνος με την σειρά του στο 57' με σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κάπως έτσι ο Γιούχτα μπόρεσε να βάλει στο... σακούλι του τους πρώτους βαθμούς για την φετινή σεζόν ενώ ο Διαγόρας γύρισε με άδεια χέρια στην Ρόδο.

Οι ενδεκάδες:

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτακης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Μάρτσι (87′ Βρεττός), Μπουτσάκης (87′ Τζανής), Πολυχρόνης (75′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (75′ Γκίνη), Μπρους, Αλεξόπουλος (80′ Ροβίθης).

Διαγόρας (Γράφας): Σηφάκης, Δημητρίου, Ιγκνιάτοβιτς, Μανωλάκης, Νικόλης (66′ Γκάτα), Αρίας, Μασούρας, Μουντές (66′ Λούτσικ), Λεσάι, Μανιάς, Τσιαντούλας.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου:

Σάββατο 23/9
Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0
Athens Kallithea - Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή 24/9
Γιούχτας - Διαγόρας 2-0
Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα (16:00)
Τηλυκράτης - Αιγάλεω (16:00)
Ιωνικός - Χανιά (20:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα