Ηρακλής: Ενδεχόμενο παραμονής στο Καυτανζόγλειο, αλλά χωρίς κόσμο

Ηρακλής: Ενδεχόμενο παραμονής στο Καυτανζόγλειο, αλλά χωρίς κόσμο

Newsroom
kaytantzogleio

bet365

Εκτός από το Κιλκίς στο τραπέζι βρίσκεται και η πιθανότητα να μην αλλάξει έδρα ο Ηρακλής, αλλά να δώσει κεκλεισμένων όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς το Καυτανζόγλειο δεν πήρε άδεια και για αυτό στον Γηραίο στράφηκαν προς το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Ομως το ενδεχόμενο να «μετακομίσουν» εκεί οι Θεσσαλονικείς συνεπάγεται αύξηση των εξόδων τόσο για τον οργανισμό όσο και για τον κόσμο που θα ταξιδεύει εκεί, ενώ η διοργανώτρια αρχή όρισε στο Καυτανζόγλειο το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (1/10).

Πλέον μία λύση που έχει πέσει στο «τραπέζι» είναι να μην αλλάξει γήπεδο ο Ηρακλής και να συνεχίσει να παίζει στη φυσική του έδρα αλλά κεκλεισμένων των θυρών, καθώς λόγω μη αδειοδότησης του σταδίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους.

Το τοπίο πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα