Ηρακλής: Η υποθέση «Μάρα» φέρνει κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα

Ηρακλής: Η υποθέση «Μάρα» φέρνει κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα

Newsroom
Ηρακλής

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης-επανεξέτασης του Ηρακλή για την υπόθεση του Μάρα.

Μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης-επανεξέτασης για την υπόθεση «Μάρα» κι αυτό σημαίνει ότι ο Γηραιός θα πρέπει να πληρώσει άμεσα στον Ρουμάνο 200.000 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική για τον Ηρακλή. Κι αυτό διότι κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα εάν δεν αρχίσει να τακτοποιεί τις οφειλές προς τον Μάρα. Για κάθε φορά που πληρώνει θα αφαιρούνται τρεις βαθμοί, ενώ όταν συμπληρωθεί μια τριάδα με -3 τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η αποβολή από την SL2.

Αναμένονται πάντως και οι επόμενες κινήσεις του Γηραιού που με βάση την απόφαση του Διαιτητικού η τωρινή ΠΑΕ καλείται να αναλάβει χρέη που αφορούν τουλάχιστον 4 προηγούμενα ΑΦΜ κααι όχι της προηγούμενης διοίκησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα