Ευγενίου: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αν δεν βρεθεί λύση ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Αναγέννηση»

Ευγενίου: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αν δεν βρεθεί λύση ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Αναγέννηση»

Newsroom
evgeniou

bet365

Ο Στράτος Ευγενίου κάνει σαφές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει την υποχρέωση των 200.000 ευρώ για τον Μάρα και τονίζει πως αν δεν βρεθεί λύση ως την Παρασκευή, ο Ηρακλής δε θα παίξει κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης-επανεξέτασης για την υπόθεση «Μάρα» κι αυτό σημαίνει ότι ο Γηραιός θα πρέπει να πληρώσει άμεσα στον Ρουμάνο 200.000 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Ο Στράτος Ευγενίου από την πλευρά του κάνει σαφές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει υποχρεώσεις του παρελθόντος, πριν αναλάβει εκείνος κι έτσι αν δεν βρεθεί λύση ως την Παρασκευή, ο Γηραιός δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι δηλώσεις του Ευγενίου:

«Από την αρχή που ήρθα στον Ηρακλή είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις που θα δημιουργηθούν από την θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δωσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα γιατι δεν υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από τη Γ΄ Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα