ΑΕΚ Β' - ΑΕΛ 3-0: «Πέταγε» και «καθάρισε» με τριάρα

Newsroom
ΑΕΚ Β' - ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΚ Β' αντέδρασε μετά την ήττα της πρεμιέρας επικρατώντας άνετα με 3-0 της ΑΕΛ στο Σεραφείδειο. Σκόρερ οι Ραντόνια, Απ. Χριστόπουλος και Πήλιος.

Η ΑΕΚ Β' δεν είχε αρχίσει καλά τη σεζόν γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή από την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρεμιέρα. Ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Κούστα κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα, με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ στο Σεραφείδειο.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης άνοιξε το σκορ στο 25' όταν μετά από στατική φάση, ο Σαμπανάτζοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ραντόνια και ο τελευταίος με σουτ από το σημείο του πέναλτι βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 62' οι κιτρινόμαυροι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Γκολφίνος με μια εξαιρετική ενέργεια τροφοδότησε τον Αποστόλη Χριστόπουλο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία κάνοντας το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ Β' έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της όταν μετά το βολέ του Γκίνη, ο Πήλιος με μια ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και τελείωσε τη φάση για να γράψει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς ο Τιεΐ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 70' αποβλήθηκε στο 81' αντικρίζοντας δύο κίτρινες μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μετά από φάουλ και διαμαρτυρίες.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια (70′ Ρουκουνάκης), Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Σαμπανά, Λαμαράνα, Λεφράνκ (34′ λ.τ Γκολφίνος, 70′ Τιεΐ), Απ. Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος (70′ Λάτσι), Σταμούλης.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας (60′ Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου, Πατράλης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Κοσσόνου.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου

Σάββατο 30/9
ΑΕΚ Β' - ΑΕΛ 3-0
ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 2-3

Κυριακή 1/10
Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

Δευτέρα 2/10
Αιολικός - Μακεδονικός (13:30)
Λεβαδειακός - Κοζάνη (16:00)

Ρεπό: Νίκη Βόλου
Δεν ορίστηκε το ματς Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου

Η Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Β' 3
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
3. Καμπανιακός 3
4. ΑΕΛ 3
5. Αιολικός 3
----------------------
6. ΠΑΟΚ Β' 3
7. Ηρακλής 1
8. Μακεδονικός 1
9. Λεβαδειακός 0
10. Νίκη Βόλου 0
11. Αλμωπός Αριδαίας 0
----------------------
12. Κοζάνη 0
13. Απόλλων Πόντου 0

*Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιολικός, Ηρακλής, Μακεδονικός, Κοζάνη και Απόλλων Πόντου έχουν από ένα ματς λιγότερο
**Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου και Αλμωπός Αριδαίας έχουν από δύο παιχνίδια λιγότερα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα