Ηρακλής: Κάλεσμα προς τον κόσμο για οικονομική βοήθεια για να πληρωθεί ο Μάρα και να αγωνιστεί η ομάδα στην Superleague 2

Ηρακλής: Κάλεσμα προς τον κόσμο για οικονομική βοήθεια για να πληρωθεί ο Μάρα και να αγωνιστεί η ομάδα στην Superleague 2

Newsroom
Κάλεσμα προς τον κόσμο του Ηρακλή για οικονομική βοήθεια για να πληρωθεί ο Μάρα

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο του για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να πληρωθεί το χρέος προς τον Μάρα και να μπορέσει ο «γηραιός» να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής δίνει την ύστατη μάχη προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2, μετά την απόρριψη της αίτησης-ανάκλησης που κατέθεσε για την υπόθεση του Μάρα και την υποχρεώση να αποπληρώσει το χρέος των 200 χιλ. ευρώ που έχει προς το πρόσωπό του.

Ο «γηραιός» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του μέσω του Ερασιτέχνη και ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό μετά την δήλωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Στράτου Ευγενίου πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του συγκεκριμένου θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή:

«Ο Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο του Ηρακλή να βοηθήσουν οικονομικά την ύστατη αυτή στη στιγμή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάρα ούτως ώστε να λυθεί το θέμα που απειλεί την συμμετοχή της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ στο πρωτάθλημα.

Καλείται ο κόσμος του Ηρακλή να παράσχει έκτακτη οικονομική βοήθεια έως την Τετάρτη, 4/10/2023, είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009) είτε στα γραφεία του σωματείου (κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00).

👉🏻Η οικονομική βοήθεια θα αποδοθεί είτε ως αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαίρου είτε ως εγγραφή νέου μέλους στον Σύλλογο είτε ως εξόφληση συνδρομών (στην αιτιολογία πληρωμής παρακαλούμε να αναφέρετε την επιλογή σας).

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‼️

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ 🔵⚪️»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα