Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β' 0-1: Σημαντικό «διπλό» και... φρένο στο αήττητο σερί των γηπεδούχων

Newsroom
ελλαδα

bet365

«Στοπ» στο σερί νικών της Ηλιούπολης έβαλε ο Ολυμπιακός Β' καθώς έφυγε με το διπλό (0-1) και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Την πρώτη ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια δέχθηκε η Ηλιούπολη (τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο) καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Β', ο οποίος αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έψαξε να βρει το γρήγορο γκολ για να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους. Κάπως έτσι στο 10ο λεπτό, ο Βρουσάι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαγκαλιάνης βγήκε στην καρδιά της περιοχής και με προβολή έκανε το 0-1 για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα η ομάδα του Ιμπαγάσα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ όταν ο Κεϊτά έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Περιστερίδης το εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η απάντηση από την Ηλιούπολη ήρθε στο 39', όπου ο Παπαδούδης ήταν ετοιμοπόλεμος και εξουδετέρωσε το ωραίο μακρινό σουτ του Τοπάλ, διατηρώντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες είχαν τεράστια ευκαιρία για να σφραγίσουν τη νίκη στο 68' όμως ο Αργυρίου, έπειτα από κάθετη του Ανδρούτσου, αστόχησε σε τετ-α-τετ. Τελικά το 0-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, διατηρώντας την Ηλιούπολη στο -3 από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο ενώ ο Ολυμπιακός Β' ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη καθώς είναι στο +6 (επίσης με παιχνίδι περισσότερο).

 

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος (64′ Τσαφταρίδης), Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μάντιτς, Ντέτλερ.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα (74′ Παπακανέλλος), Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βλαχομήτρος (87′ Κωστούλας), Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεϊτά (82′ Κεραμίδας), Μουζακίτης, Αργυρίου (82′ Κατσουλίδης).

Πρόγραμμα (12η αγωνιστική)

Σάββατο (16/12)
Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β' 0-0
Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β' 0-1

Κυριακή (17/12)
Παναχαϊκή - Athens Kallithea (15:00)
Διαγόρας - Γιούχτας (17:00)

Δευτέρα (18/12)
Αιγάλεω - Τηλυκράτης (15:00)
Χανιά - Ιωνικός (17:00)

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 23
2. Χανιά 22
3. Ηλιούπολη 20
4. Καλαμάτα 20
5. Διαγόρας 19
-------------------------
6. Ιωνικός 18
7. Γιούχτας 14
8. Ολυμπιακός Β' 11
9. Παναθηναϊκός Β’ 10
10. Αιγάλεω 8
11. Tηλυκράτης 8
-------------------------
12. Παναχαϊκή 5

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με (-5) από την περσινή σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα