ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι ένας 36αρης με καρδιά εφήβου

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι ένας 36αρης με καρδιά εφήβου

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Τάισον του ΠΑΟΚ έχει γενέθλια και κλείνει τα 36

bet365

Το όγδοο από τα 11 παιδιά της οικογενείας του, ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα, κλείνει σήμερα τα 36 και θα τα γιορτάσει στις Σέρρες, όπου βρίσκεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα έχει συνηθίσει, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να περνάει τα γενέθλια του ανάμεσα σε συμπαίκτες και προπονητές, όλα αυτά τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο και δεν είναι λίγα, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μετράει σχεδόν δύο δεκαετίες στο χώρο.

Από το 2005 όταν στα 17 του με τη φανέλα της Προγκρέσο βρήκε απέναντί του την Ιντερνασιονάλ σε ένα παιχνίδι για το πολιτειακό πρωτάθλημα. Νίκη με 3-2, χατ τρικ και η μεταγραφή είχε κλείσει πριν λήξει το παιχνίδι.

Ο Τάισον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου του 1988 στο Πελότας, το όγδοο από τα 11 παιδιά της οικογένειας, έχει γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 36 χρόνια ζωής, αλλά έχει καρδιά εφήβου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στον οποίο συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας.

«Ο Βραζιλιάνος είναι κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών, καθώς πέρα από την εξαιρετική παρουσία στο χορτάρι, αποτελεί και role model για τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου, τους οποίους έχει πάντα κοντά του και φροντίζει να τους καθοδηγεί και να τους συμβουλεύει», ανέφεραν στο αφιέρωμά τους οι «ασπρόμαυροι» και έστειλαν τις διαδικτυακές ευχές τους:

Ο Τάισον πανηγυρίζει μαζί με Οζντόεφ και Κωνσταντέλια

«Η οικογένεια της ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Τάισον, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 36, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Χρόνια Πολλά, Τάισον!».

Σε ένα χρόνο στην Ελλάδα και στον «Δικέφαλο», ο Τάισον μετράει 47 παιχνίδια με πέντε γκολ και 11 ασίστ. Καθοριστικός σε πολλά παιχνίδια, είναι από τους παίκτες που ξεκάθαρα δεν σου δίνουν την εντύπωση ότι κουβαλάνε 36 χρόνια στην πλάτη τους.

Ο Τάισον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, παραμένει ανοικτό, ωστόσο στη Μικράς Ασίας υπάρχει διάθεση οι δύο πλευρές να φτάσουν σε μια νέα συμφωνία, αρκεί να τα βρουν στη διάρκειά της, καθώς ο… έφηβος Τάισον φέρεται να έχει ζητήσει να είναι διάρκειας δύο ετών!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα