Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β': Μεγάλη νίκη με 3-1 οι «ερυθρόλευκοι» με γκολάρες από Σγουρό και Σαπουντζή (vids)

Ο Ολυμπιακός Β'

bet365

Με δύο γκολάρες από Σγουρό και Σαπουντζή και ένα εύστοχο πέναλτι του Αλγκασίμ Μπα ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. - Στην προτελευταία θέση οι Πράσινοι, μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου στη Super League 2 στο γήπεδο της Athens Kallithea, που είχε φάσεις, πάθος αλλά και υπέροχα γκολ. Ο λόγος για το Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β' που έληξε με σπουδαία νίκη των Πειραιωτών με 3-1. Στο 1ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Κωστούλα (με κεφαλιά του) και στο 17' με εξαιρετικό σουτ του Σγουρού έκανε το 0-1.


Στο 21' ο Κωστούλας γύρισε την μπάλα από τα αριστερά στην περιοχή εκεί όπου ήταν ο Μπα ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση όμως κατέληξε άουτ. Στο 26' ο Μπαγκαλιάνης μετά από ατομική ενέργεια έκανε το μακρινό σουτ χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο. Στο 45' ο Παναθηναϊκός απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνη, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον αντίπαλό του και ο Παναθηναϊκός στο 62′ είχε μία καλή στιγμή, όταν ο Μαρτίνης «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ ο Σιδεράς πήρε την κεφαλιά και έδιωξε ο Παπαδούδης.

Ο Παναθηναϊκός με μία ωραία επιθετική στιγμή σκόραρε με σουτάρα του Αθανασακόπουλου στο 79'. Στο 83' ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε με πέναλτι μετά από παράβαση πάνω στον Κεϊτά μέσα στην περιοχή και στο 89' ο Σαπουντζής που είχε μπει αλλαγή με σουτάρα έκανε το τελικό 1-3.

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (76′ Μαντσίνι), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λάμψιας (76′ Βουτσάς), Καραμπάς (68′ Αθανασακόπουλος) και Λιούμης (56′ λ.τ Μπιλάλ).

Ολυμπιακός Β' (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (87′ Κατσουλίδης), Κωστούλας (76′ Κωστή), Κεϊτά (87′ Σαπουντζής), Μουζακίτης και Αργυρίου.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής

Κυριακή (21/01)

Τηλυκράτης - Ιωνικός 3-2
Διαγόρας - Ηλιούπολη 0-1
Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0
Χανιά - Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα (22/01)

Γιούχτας - Athens Kallithea 1-2
Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β' 1-3

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 33
2. Χανιά 30
3. Ηλιούπολη 26
4. Ιωνικός 25
5. Καλαμάτα 25
-------------------------
6. Διαγόρας Ρόδου 22
7. Αιγάλεω 17
8. Γιούχτας 15
9. Ολυμπιακός Β' 14
10. Παναθηναϊκός Β' 11
11. Tηλυκράτης 11
-------------------------
12. Παναχαϊκή 10

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με (-5) από την περσινή σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα