ΑΕΚ μεταγραφές: Πήρε τον Βασίλη Παυλίδη, αδερφό του Βαγγέλη

ΑΕΚ μεταγραφές: Πήρε τον Βασίλη Παυλίδη, αδερφό του Βαγγέλη

Στην ΑΕΚ Β' ο Βασίλης Παυλίδης, αδερφός του Βαγγέλη

bet365

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Παυλίδης, αφού η ολλανδική Τοπ Ος ανακοίνωσε πως αποχώρησε από την ομάδα και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ ως ελεύθερος.

Ο Βασίλης Παυλίδης, αδερφός του επιθετικού της Άλκμααρ, Βαγγέλη επιστρέφει στην Ελλάδα. Μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό και σε ομάδες όπως οι Σάλκε, Άλκμααρ και Τοπ ος, έμεινε ελεύθερος από την τελευταία, η οποία ήταν κι εκείνη που γνωστοποίησε πως η ΑΕΚ θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, στην οποία έρχεται ως ελεύθερος.

Ο 21χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα ενταχθεί αρχικά στην δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» και να ενισχύσει τις προσπάθειές της στον βόρειο όμιλο της Superleague 2. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν πραγματοποίησε έξι συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα παίζοντας συνολικά για 420 λεπτά.

Η ανακοίνωση της Τοπ Ος:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα