Ιωνικός: «Ο Δήμαρχος δεν έχει κάνει ούτε τα βασικά για το γήπεδο»

Ιωνικός: «Ο Δήμαρχος δεν έχει κάνει ούτε τα βασικά για το γήπεδο»

Newsroom
Ιωνικός

bet365

Η ΠΑΕ Ιωνικός, με ανακοίνωσή της, στέκεται κατά της Δημοτικής Αρχής κάνοντας λόγο για μη τήρηση των συμφωνηθέντων για τη διατήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Νεάπολης.

Οι διοικούντες τον Ιωνικό, με ανακοίνωσή της, τονίζουν ότι ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης δεν έχει τηρήσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 29/4 εκ τότε το γήπεδο είναι κλειστό, και στη διάθεση του δήμου έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα που οφείλουν, για να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας και εως σήμερα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ τα βασικά, χωρίς μάλιστα να δείχνει πως έχει και τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Ιωνικό μας.

Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ. Δήμαρχε αλλά και τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Σταματάτο, που έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα όσα οφείλετε να κάνετε για τη συντήρηση του γηπέδου της Νεάπολης.

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, και να σταματήσετε να παίζετε με την ιστορία και τον κόσμο του Ιωνικού.

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε να λύνονται όλα τα προβλήματα σύντομα και να τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα….».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα