Ηρακλής: Στη Θεσσαλονίκη ο Μονεμβασιώτης, μια ανάσα από το να πάρει την ομάδα

Ηρακλής: Στη Θεσσαλονίκη ο Μονεμβασιώτης, μια ανάσα από το να πάρει την ομάδα

Newsroom
monemvasiotis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Στράτο Ευγενίου, μπορεί να λογίζεται σε μεγάλο βαθμό ως ο επόμενος ισχυρός άνδρας του Γηραιού.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και ναι μεν ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, μπορεί σε μεγάλο βαθμό να λογίζεται ως ο επόμενος ισχυρός άνδρας του Ηρακλή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που συμμετέχει εσχάτως στον Γηραιό με μορφή χορηγίας. συναντήθηκε με τον Στράτο Ευγενίου που έχει τώρα την ομάδα και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες ώστε να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους deal. Οι οποίες πάντως αφορούν ένα ζήτημα του τελευταίου με τον ερασιτέχνη. Ετσι όλα δείχνουν πως δύσκολα θα «χαλάσει» κάτι.

Μάλιστα με την πλευρά του τελευταίου θα έχει επαφή και ο Μονεμβασιώτης και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η ουσία πάντως είναι πως εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου εκείνος θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της ομάδας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα