Κηφισιά: Προς παραμονή ο Μποτία

Κηφισιά: Προς παραμονή ο Μποτία

μποτία

bet365

Κηφισιά και Αλμπέρτο Μποτία επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμα μια σεζόν και αναμένονται σύντομα οι οριστικές εξελίξεις.

Η απόκτηση του αρχισκόρερ και MVP του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2, Γιώργου Μάναλη, ήταν η πρώτη κίνηση του αγωνιστικού σχεδιασμού της Κηφισιάς για την ερχόμενη σεζόν, η οποία θα βρει το κλαμπ στη δεύτερη κατηγορία με στόχο την άμεση επάνοδο. Για την ακρίβει η πρώτη ανακοίνωση, καθώς η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει «κλείσει» και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μετακομίσουν επίσημα στο «Ζηρίνειο» τα επόμενα 24ωρα.

Eκτός φυσικά από τις προσθήκες υπάρχει και το ζήτημα των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών του ρόστερ της σεζόν που η διοίκηση Πρίτσα θέλει να τους κρατήσει. Μια εξ αυτών είναι του Αλμπέρτο Μποτία. Όπως προκύπτει τόσο η Κηφισιά, όσο και ο πολύπειρος Ισπανός στόπερ έχουν την αμοιβαία επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί η νέα τους συμφωνία.

Ο 35χρονος κεντρικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες του συλλόγου, ενώ από πλευράς Κηφισιάς υπάρχει εκτίμηση για την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο Ισπανός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Μποτία ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και κατάφερε να μετρήσει 13 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ η σεζόν του τελείωσε από τον Φεβρουάριο, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στην τελική ευθεία της χρόνιας.

Από εκεί και πέρα είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές που η Κηφισιά θέλει να τους κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Τέλος υπάρχουν και μερικοί ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για νέα αγωνιστική περίοδο, όπως οι Ανδρέας Τεττέι, Γιάννης Νικοπολίδης, Βασίλης Σπίνος και Νίκος Πέιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα