Κηφισιά: Επίσημη η παραμονή Μποτία

Κηφισιά: Επίσημη η παραμονή Μποτία

botia

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Αλμπέρτο Μποτία, για ακόμα μια χρονιά.

Όπως αναμενόταν, ο Αλμπέρτο Μποτία παραμένει κάτοικος Βορείων Προαστίων. Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Ισπανό κεντρικό αμυντικό για ακόμα μια χρονιά. Ο Ισπανός ήταν άτυχος την περασμένη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και κατάφερε να μετρήσει 13 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ η σεζόν του τελείωσε από τον Φεβρουάριο, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι του.

Παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε αγωνιστικά να προσφέρει τα αναμενόμενα η Κηφισιά εκτίμησε τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του 35χρονου στόπερ και θα τον κρατήσει στο «Ζηρίνειο» και την ερχόμενη σεζόν, πιστεύοντας πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Λέτο στην προσπάθεια για άμεση επάνοδο στη Stoiximan Superleague.

H ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1989 και μετά από μια μακρά και σπουδαία καριέρα σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Σεβίλλη, Έλτσε), Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ, Αλ Ουέχντα), ο Αλμπέρτο Μποτία μετακόμισε την Κηφισιά το περσινό καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε 14 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι στοιχεία συνώνυμα της παρουσίας του στην Κηφισιά όλο αυτό το διάστημα.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε την παραμονή του Αλμπέρτο Μποτία στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα