Τον Ισπανό μέσο, Χάβι Καστελάνο απέκτησε η Παναχαϊκή

Τον Ισπανό μέσο, Χάβι Καστελάνο απέκτησε η Παναχαϊκή

Newsroom
Ο Καστελάνο

bet365

Σημαντική ενίσχυση για την Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 37χρονου Ισπανού μέσου, Χάβι Καστελάνο.

Μεταγραφών συνέχεια για την Παναχαίκή με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 37χρονου Ισπανού μέσου, Χάβι Καστελάνο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό μέσο Javi Castellano, που θα φοράει τα «κοκκινόμαυρα» την επόμενη σεζόν.

Γέννημα θρέμμα από τις Κανάριες Νήσους, ο Castellano (2/11/1987) ξεκίνησε την καριέρα του από την Las Palmas, με την οποία έχει 252 συμμετοχές!

Έχει περάσει ακόμα από την Mallorca, την Albacete και την Real Union, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την Primera Division και πραγματοποιώντας συνολικά πάνω από 400 συμμετοχές στην καριέρα του, όλες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ισπανίας.

Πρώτος σταθμός του εκτός Ιβηρικής είναι η Πάτρα!

Vamos Javier, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα