Κηφισιά μεταγραφές: Παρελθόν ο Αναγνωστόπουλος, πάει στον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Αναγνωστόπουλος από την Κηφισιά, πάει στον Ολυμπιακό

bet365

Η Κηφισιά έκανε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τον Έλληνα κίπερ να πηγαίνει στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι η ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Αλέξανδρό Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από 2,5 χρόνια εξαιρετικής παρουσίας στην ομάδα. Την περσινή σεζόν εκείνος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων, όμως ζήτησε να αποχωρήσει, αφού είχε μία δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό και η διοίκηση Πρίτσα δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο ενός παιδιού που προσέφερε τόσα στο κλαμπ.

O 30χρονος πορτιέρε θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο μέσα στην ημέρα και θα ανακοινωθεί. Ο Αναγνωστόπουλος θα πλαισιώσει στην τριάδα του «άσου» τους Τζολάκη και Πασχαλακη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου για δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του.

Πρόκειται για στοιχεία που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε αυτά τα δυόμιση χρόνια, στα οποία προσέφερε πολλά ως κομμάτι μείζονος σημασίας στην πορεία πρωταθλητισμού της Κηφισιάς.

Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League τον κατατάσσει άλλωστε στην κατηγορία εκείνων που θα μνημονεύονται για όσα προσέφεραν στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα