Ηρακλής: «Κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες για την άδεια, κάποιοι θέλουν μόνο το κακό μας»

Ηρακλής: «Κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες για την άδεια, κάποιοι θέλουν μόνο το κακό μας»

Newsroom
Ηρακλής

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής τονίζει πως ακολουθήθηκαν οι επιταγές του κανονισμού και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αδειοδοτηθεί, αφήνοντας αιχμές για κύκλους που θέλουν το κακό της ομάδας.

Ο Ηρακλής συνεχίζει την μάχη τη αδειοδότησης. Μια αδειοδότηση που δεν ήρθε από την ΕΕΑ, ωστόσο όλοι στον «γηραιό» πιστεύουν πως θα έρθει μετά την έφεση που κατατέθηκε και θα εξεταστεί την Τρίτη. Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση «φωτογραφίζοντας» και τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη που με δηλώσεις του ανέφερε πως θα είναι σκάνδαλο αν αδειοδοτηθεί ο Ηρακλής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «γηραιού» έχει ως εξής: «Παρακολουθούμε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια, γνωστών κύκλων, να προκαταβάλουν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ η οποία θα εξετάσει την Τρίτη την έφεση του ΠΟΤ Ηρακλής.

Εξ εγγράφων, αποδεικνύεται ότι ο ΠΟΤ Ηρακλής, ακολουθώντας τις επιταγές του κανονισμού, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ΠΑΕ να αδειοδοτηθεί.

Είναι αυτονόητοι οι λόγοι που κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΟΤ Ηρακλής, ισχυρό τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League 2.

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι η περισσότερο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα, από τα συστήματα του ποδοσφαίρου, κι αυτό η «γαλάζια» οικογένεια δεν το έχει ξεχάσει.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων θα εφαρμόσει τον κανονισμό και δεν θα παρασυρθεί από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των κύκλων που μόνο το κακό του Ηρακλή επιζητούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα