Καλαμάτα: Απέκτησε τον διεθνή επιθετικό Καρμέλο Αλγκαρανάζ

Καλαμάτα: Απέκτησε τον διεθνή επιθετικό Καρμέλο Αλγκαρανάζ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο οποίος αγωνίστηκε στο Copa America με τη Βολιβία και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Καλαμάτα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο 28χρονος Βολιβιανός φορ ήταν στο Copa America με την εθνική ομάδα της χώρας του και έπαιξε και στα τρία παιχνίδια του ομίλου ενώ στη Βολιβία μέτρησε 16 γκολ σε 39 συμμετοχές με τη Μπόλιβαρ την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ. Είναι Βολιβιανός διεθνής επιθετικός, 28 ετών (27-1-96) με ύψος 1.78 και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για τρία χρόνια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 από την Οριέντε Πετρολέρο, ενώ από το 2020-2023 έπαιξε στην Όλγουεις Ρέντι σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ το 2022 είχε περάσει από την Ισμαιλι της Αιγύπτου.

Την περίοδο 23-24 αγωνίστηκε στην Μπόλιβαρ Α’ Βολιβίας όπου έκανε παραγωγική χρονιά έχοντας 39 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 16 φορές.
Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Αγωνίστηκε και στους τρεις πρόσφατους αγώνες της Βολιβίας στο Κοπα Αμέρικα που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

VAMOS CARMELO!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα