Νέα σημαντική μεταγραφή με Ξενιτίδη η Καλαμάτα

Νέα σημαντική μεταγραφή με Ξενιτίδη η Καλαμάτα

Ο Ξενιτίδης

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με την «Μαύρη Θύελλα» να ανακοινώνει την απόκτηση και του 24χρονου μέσου, Γιώργου Ξενιτίδη.

Ακόμα μία μεταγραφή για την Καλαμάτα που συνεχίζει την ενίσχυσή της εν' όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Μεσσηνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσου, Γιώργου Ξενιτίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ξενιτίδη για τα επόμενα 2 χρόνια. Είναι κεντρικό χαφ 24 ετών (4-9-99) με ύψος 1.75.

Το 2016 ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Το 2019 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2020 δόθηκε δανεικός στην Jeunesse Esch (Λουξεμβούργο). Τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στον Ολυμπιακό Β’. Την διετία 2022-2024 αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό όπου έκανε 27 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της την φετινή αγωνιστική περίοδο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα