Ιωνικός: Πλήρωσε το παράβολο για τη συμμετοχή στην Super League 2

Ιωνικός: Πλήρωσε το παράβολο για τη συμμετοχή στην Super League 2

Newsroom
FSDSA

bet365

Οι άνθρωποι του Ιωνικού πλήρωσαν τελικά το παράβολο για τη συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα καταβλήθηκε το ποσό που χρειαζόταν.

Μεγάλη ανατροπή δεδομένων στον Ιωνικό. Μπορεί το απόγευμα της Τρίτης ο ερασιτέχνης να γνωστοποίησε ότι η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν στην καταβολή του ποσού του παραβόλου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Λίγο πριν λήξει η σχετική προθεσμία, οι άνθρωποι του Ιωνικού πλήρωσαν το παράβολο που χρειαζόταν (7.500 ευρώ) για τη συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2 και όπως όλα δείχνουν ο αριθμός των ομάδων του πρωταθλήματος θα παραμείνει στις 21.

Μένει να φανεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της ομάδας της Νίκαιας, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όσον αφορά το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα