ΠΑΣ Γιάννινα: Η συμφωνία με Πομς δείχνει πως οι Ηπειρώτες δεν τα έχουν παρατήσει

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φέρει στην ομάδα τον Ρενέ Πομς, με την συγκεκριμένη συμφωνία να δείχνει πως οι Ηπειρώτες δεν τα έχουν παρατήσει.

Η αλήθεια είναι πως κάτι ο υποβιβασμός της ομάδας στην Super League 2, κάτι η διάθεση της οικογένειας Χριστοβασίλη να πουλήσει την ομάδα, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται αγοραστής, κάτι οι μη μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και οι πολλές αποχωρήσεις, είχαν κάνει τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα να νιώθει πως το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας ήταν τουλάχιστον αβέβαιο.

Οι Ηπειρώτες που έχουν δείξει το πόσο στηρίζουν τον ΠΑΣ ήθελαν κάτι για να μπορέσουν να ελπίζουν και αυτό το κάτι αρχικά είναι η συμφωνία με τον Ρενέ Πομς. Ο Αυστριακός προπονητής είναι από αυτούς που δύσκολα συναντάς στην Super League 2 και για να συμφωνήσει να έρθει στην χώρα μας, δείχνει πως έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Πομς ήταν για πολλά χρόνια βοηθός σε Αούστρια Βιέννης, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ ως πρώτος κατάφερε να βρεθεί με την Όσιγιεκ στην 3η θέση του Κροατικού πρωταθλήματος. Για να πειστεί να αναλάβει ομάδα της 2ης κατηγορίας, σημαίνει πως έχει δει το πλάνο που είναι πλάνο ανόδου, ενώ είναι σημαντικό πως έφερε δικό του επιτελείο.

Εννοείται πως όλα θα κριθούν στο γήπεδο ή για την ακρίβεια πριν το γήπεδο θα κριθούν στις κινήσεις που θα γίνουν, μόλις βέβαια γίνουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά και παραμονές παικτών, όπως έγινε με αυτή του Σομποτσίνσκι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να αποκτήσουν τρεις ποδοσφαιριστές. Έναν αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ και έναν σέντερ φορ και δεν θα είναι οι μόνοι.

 

Από την στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει την ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης αποφάσισε να μην αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού, αλλά να παλέψει για να την επαναφέρει στην Super League. Η αρχή έγινε με την συμφωνία με τον Ρενέ Πομς, μένει να δούμε την συνέχεια και συγκεκριμένα τις μεταγραφές για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως όντως ο στόχος είναι η άνοδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα