Ηρακλής: Οφρυδόπουλος για προπονητής και Σαλβαδόρ για τεχνικός διευθυντής

Ηρακλής: Οφρυδόπουλος για προπονητής και Σαλβαδόρ για τεχνικός διευθυντής

Newsroom
salvador.jpg

bet365

Ο Ηρακλής μπήκε στην Παναγιώτη Μονεμβασιώτη εποχή, όπου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να είναι ο νέος του προπονητής και παράλληλα ο Μανόλο Σαλβαδόρ που ήταν στη Λεβάντε ενδέχεται να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Στην Παναγιώτη Μονεμβασιώτη εποχή εισήλθε ο Ηρακλής, που πλέον κινείται σε ρυθμούς ώστε να στελεχώσει την ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο νέος του ισχυρός άνδρας έχει ήδη προγραμματίσει σε μερικές ημέρες να ανοίξει τα «χαρτιά» του, καθώς την Τρίτη 23 του μηνός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου όπου και θα δώσει το «στίγμα» του.

Παράλληλα όμως είναι πιθανό να προχωρήσει και σε ανακοινώσεις, σε ότι αφορά τουλάχιστον κομβικές θέσεις του club όπως του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Στο πρώτο σκέλος ο Σωκράτης Οφρυφόπουλος είναι το Νο1 φαβορί για να πάρει τα «ηνία» και επί της ουσίας απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση. Ο 51χρονος κόουτς οδήγησε πέρσι τον Λεβαδειακό στην άνοδό του και με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Παναχαϊκή, ΑΕΚ Β' θα είναι, εκτός απρόοπτου, ο νέος τεχνικός της ομάδας.

 

Από εκεί και πέρα στο έτερο από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως στρέφονται στην αγορά της Ιβηρικής και συγκεκριμένα της Ισπανίας, καθώς «παίζει» ο επόμενος τεχνικός τους διευθυντής να είναι ο Μανόλο Σαλβαδόρ.

Πρόκειται για τον 60χρονο που είχε επί πολλά χρόνια ανάλογο πόστο στη Λεβάντε, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και σαν ποδοσφαιριστής, καθώς διέθετε εκεί αντίστοιχο ή έστω παρεμφερές πόστο από το 1998 ως το 2016 και από το 2019 ως το 2021. Ενδιάμεσα πήγε και στη Γρανάδα και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες είναι πιθανό να πάρει το «χρίσμα» για να «χτίσει», μαζί με τον Οφρυδόπουλο, τον Ηρακλή της επόμενης σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα