Jared Weiss για Παναχαϊκή: «Δεν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά να κυριαρχήσουμε»

Jared Weiss για Παναχαϊκή: «Δεν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά να κυριαρχήσουμε»

Newsroom
Παναχαϊκή

bet365

Ο στόχος της Παναχαϊκής της νέα χρονιά δεν θα είναι να βρίσκεται σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά να κυριαρχήσει σύμφωνα με τον Τζάρεντ Βάις που είναι ένας από τους ιδιοκτήτες των Πατρινών.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Jared Weiss για την χρονιά που έρχεται έχει ως εξής: «Η δέσμευση και ο ενθουσιασμός μας για την επερχόμενη σεζόν 2024-25 είναι ασύγκριτοι.

Με το τέλος της περσινής σεζόν, ξεκίνησε η προετοιμασία μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε επιτέλους τον στόχο μας να γίνουμε πρωταγωνιστές αυτή τη σεζόν.

Κάθε προπόνηση, κάθε στρατηγική συνάντηση και κάθε ίχνος προσπάθειας αφιερώνεται στην επίτευξη αυτού του ορόσημου. Η ομάδα μας είναι ενωμένη και καθοδηγείται από ένα κοινό όραμα επιτυχίας.

Τροφοδοτούμαστε από την αδιάλειπτη υποστήριξη των καταπληκτικών μας φιλάθλων, των οποίων το πάθος και η αφοσίωση, μας εμπνέουν κάθε μέρα.

 

Μαζί, με τη δική τους υποστήριξη, δεν στοχεύουμε απλώς να είμαστε ανταγωνιστικοί, είμαστε έτοιμοι να κυριαρχήσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα