Ηλιούπολη: Νέος προπονητής ο Σάκης Παπαβασιλείου

Ηλιούπολη: Νέος προπονητής ο Σάκης Παπαβασιλείου

Newsroom
Ο Σάκης Παπαβασιλείου στην Ηλιούπολη

bet365

Ο Σάκης Παπαβασιλείου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του 47χρονου Έλληνα προπονητή.

Τον εκλεκτό για την τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Ηλιούπολη, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Σάκη Παπαβασειλίου. Ο 47χρονος Έλληνας προπονητής, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε βρισκόταν στον Πιερικό μέχρι τον Δεκέμβριο, αποτελεί τον νέο προπονητή του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 47χρονος προπονητής, κάτοχος UEFA Pro, μετρά αρκετούς σταθμούς στην καριέρα του σε Football League και Γ’ Εθνικη.

Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ιάλυσο, Χανιά, Νέστο Χρυσούπολης, Καραϊσκάκη Άρτας, Αιγινιακό, Βατανιακό, Επισκοπή και Κοζάνη μόνο πετυχημένος θεωρείται αφού οι ομάδες που αναλάμβανε πρωταγωνιστούσαν και κατακτούσαν τίτλους και ανόδους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα