Το κάλεσμα του Βελέντζα στους οπαδούς του Ηρακλή: «Όλοι στην Πλατεία Αριστοτέλους»

Το κάλεσμα του Βελέντζα στους οπαδούς του Ηρακλή: «Όλοι στην Πλατεία Αριστοτέλους»

Newsroom
Η ομάδα του Ηρακλή

bet365

Ο Λευτέρης Βελέντζας έκανε ανάρτηση όπου κάλεσε τον κόσμο του Ηρακλή στην Πλατεία Αριστοτέλους την ερχόμενη Τρίτη καθώς η ομάδα αλλάζει σελίδα.

Ιστορική στιγμή για τον Ηρακλή καθώς η ομάδα περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, με τους πάντες να κινούνται στους ρυθμούς της νέας εποχής.

Μετά την ανακοίνωση του ΓΣ της ομάδας, όπου χαρακτηριστικά ανέφεραν πως «ο Ηρακλής ξαναγεννιέται από τις στάχτες του», καλώντας τον κόσμο στην Πλατεία Αριστοτέλους την Τρίτη.

«Την Τρίτη, κλείνει οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο της απαξίωσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Την Τρίτη, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για να πάρουμε πίσω όσα μας έχουν στερήσει τα τελευταία 15 χρόνια. Την Τρίτη, η πλατεία Αριστοτέλους πλημμυρίζει και πάλι από φίλους του Ηρακλή. Αυτή τη φορά όμως δεν θα φωνάξουμε για το άδικο, αλλά για όσα υπέροχα θα ζήσουμε από εδώ και στο εξής. Την Τρίτη, ο Ηρακλής ξαναγεννιέται από τις στάχτες του και επαναφέρει την κανονικότητα στην πόλη. Την Τρίτη, στις 18:30, δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους. Να μην λείψει κανείς…»

Παρόμοια κίνηση και από τον άμεσο συνεργάτη του Μονεμβασιώτη, Λευτέρη Βελέντζα που κάλεσε τον κόσμο να πάει.

ηρα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα