Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν

Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν

Newsroom
Η ΑΕΚ Β

bet365

Επιστροφή στη δουλειά για την ΑΕΚ Β' από την Τρίτη 23 Ιουλίου καθώς η δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στη SL2.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«H AEK B ξεκινάει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αύριο Τρίτη (23/7) με τα προγραμματισμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Ένωσης, θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β τερμάτισε την σεζόν 2023-2024 στην πέμπτη θέση της κατάταξης των play offs στον Βόρειο Όμιλο, ενώ είχε τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν ο Νίκος Κούστας. Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ο Νίκος Τζανόγλου και ο Δημήτρης Διαμάντης. Γυμναστές θα είναι ο Ανδρέας Φουσέκης και ο Γιώργος Κιβρακίδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και αναλυτής ο Στράτος Παρούσης.

Όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της ομάδας ο Ηλίας Ατματσίδης θα είναι ο γενικός αρχηγός και team manager ο Πάνος Πολίτης».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα