Ηρακλής: Ανακοίνωσε Οφρυδόπουλο, πρόταση στον Χατζηπαναγή για αθλητικό διευθυντή

Ηρακλής: Ανακοίνωσε Οφρυδόπουλο, πρόταση στον Χατζηπαναγή για αθλητικό διευθυντή

ofrydopoulos_eurokinisi.jpg

bet365

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Ηρακλη με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Πρόταση για πόστο στον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Όπως αναμενόταν, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ανακοινώθηκε πως ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Γηραιού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 50χρονος κόουτς την προηγούμενη σεζόν οδήγησε τον Λεβαδειακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Superleague 2 και στην άμεση επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΑΕΚ Β', Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας. Άμεσος συνεργάτης του Οφρυδόπουλου θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας.

Στο πλευρό του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήταν ο νέος τεχνικός διευθυντής Μανόλο Σαλβαδόρ. Στο πλαίσιο των δηλώσεων του ο νέος ισχυρός άνδρας του Ηρακλή έκανε πρόταση στον Βασίλη Χατζηπαναγή για να αναλάβει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Αριστοτέλης Περράκης, Α’ Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Ταρνανάς, Β’ Αντιπρόεδρος η Έλλη Περράκη, μέλη οι Γιώργος Δημητριάδης και Ανδρέας Γιαννακουδάκης. Τέλος ο ο Ηλίας Παπαθανασίου αναλαμβάνει ρόλο team manager.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα