Αιγάλεω: Συνεχίζει με Χαραλαμπίδη

Αιγάλεω: Συνεχίζει με Χαραλαμπίδη

Newsroom
charalampidis_eurokinisi

bet365

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον πάγκο του Αιγάλεω και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, καθώς το «Σίτι» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 56χρονο κόουτς.

Ο Χαραλαμπίδης πήρε τα «ηνία» του στις αρχές Ιανουαρίου και είχε ρεκόρ στη σεζόν 7-7-4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024 – 25 στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του Συλλόγου δείχνει ότι θέλει η ομάδα να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστική και στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα.

 

Η παρουσία και το έργο του στην ομάδα από τον Ιανούαριο, η γνώση των καταστάσεων που επικρατούν σε συνθήκες διαρκούς ανταγωνισμού, η προπονητική εμπειρία και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο αποτελούν τη σημαντικότερη παρακαταθήκη για μία επιτυχημένη νέα σεζόν!

Καλή επιτυχία κόουτς!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα