Μονεμβασιώτης: «Συσπείρωση για τη βιωσιμότητα του Ηρακλή, ανδριάντας του Χατζηπαναγή στο Καυτανζόγλειο»

Μονεμβασιώτης: «Συσπείρωση για τη βιωσιμότητα του Ηρακλή, ανδριάντας του Χατζηπαναγή στο Καυτανζόγλειο»

Newsroom
monemvasiotis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόφαση του να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του Ηρακλή, έκανε κάλεσμα για συσπείρωση και αναφέρθηκε στους σπουδαίους Βασίλη Χατζηπαναγή και Νίκο Γκάλη.

Ο Ηρακλής έχει μπει με τη βούλα στην εποχή Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και οι οπαδοί του Γηραιού πανηγύρισαν στην Αριστοτέλους την αλλαγή σελίδας. Ο νέος διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης στο Metropolis 95.5 και αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «οβελία» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον έκαναν να μπει στην ομάδα, στον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Νίκο Γκάλη, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Oι δηλώσεις του κ. Μονεμβασιώτη:

Για τα συναισθήματα του: «Με ρωτούν τις τελευταίες ώρες, πως αισθάνομαι. Και απαντώ: Αισθάνομαι σαν οβελίας. Έχουμε αποφασίσει να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα του Ηρακλή. Δεν είμαι μαζοχιστής. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα και θεωρώ ότι αυτόν τον ρόλο θα παίξω. Φοβάμαι ότι έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε βρει αρκετά από αυτά, είμαστε προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσουμε».

Γιατί μπήκε τότε στον Ηρακλή: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο. Το εγχείρημα είναι δύσκολο. Υποσχέθηκα σε κάποιους ανθρώπους ότι θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω. Προσωπική φιλοδοξία όσον αφορά το κέρδος, δεν υπάρχει. Θέλω να λύσω ένα μεγάλο πρόβλημα του Ηρακλή, αυτή είναι η σωστή απάντηση».

Ο κ.Μονεμβασιώτης συνέχισε λέγοντας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο χρόνος που δεν έχουμε διαθέσιμο. Το ένα θέμα είναι αυτό, για την στελέχωση της ομάδας. Θέλουμε να επιτύχουμε την συσπείρωση για την βιωσιμότητα του Ηρακλή. Το βασικό είναι η κινητοποίηση του κόσμου. Για την αγορά διαρκείας. Εγώ προσπαθώ να πω στους ανθρώπους του Ηρακλή ότι όλοι πρέπει να στρατολογηθούν. Για την επίλυση των προβλημάτων».

Το νέο αφεντικό του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ζήτησε εξ αρχής συσπείρωση και αγορά εισιτηρίων διαρκείας από όλους τους φίλους της ομάδας: «Με ρωτάτε, με πόσα διαρκείας θα σας πω ότι είναι μία καλή αρχή; Απαντώ: Αυτοί που πρέπει να ανησυχούν για το εκτόπισμα της ομάδας, είναι οι φίλαθλοι του Ηρακλή, όχι εγώ. Ελπίζω να μην έχει χάσει ο Ηρακλής τον κόσμο του όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι πρέπει να αφυπνιστούν. Όλοι πρέπει να είναι παρόντες. Όσο για τα συνθήματα των φιλάθλων στην πλατεία Αριστοτέλους μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, πρέπει να σας πω, ότι εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως όλοι θέλουν να ξεφύγουν από την δύσκολη στιγμή. Το κάνουν για την ομάδα τους. Όχι για το πρόσωπο. Εκεί υπάρχει ένας ενθουσιασμός. Έχουν ταπεινωθεί. Και θέλω να τους δώσω την προοπτική, ότι μπορεί και πάλι να γίνει ο Ηρακλής μία υπερήφανη ομάδα».

«Ο Γκάλης ανέβασε επίπεδο μια υπανάπτυκτη στο μπάσκετ χώρα»

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, στη μεγάλη συνέντευξη του στο Metropolis 95.5, κλήθηκε να διευκρινίσει τις δηλώσεις που έκανε για τον Βασίλη Χατζηπαναγή και τον Νίκο Γκάλη: «Τη δήλωσή μου για τον Χατζηπαναγή την εννοούσα. Το έκανα δημόσια για τον Χατζηπαναγή. Είχαμε στείλει πρόσφατα αίτημα στο Καυτανζόγλειο, και ζητούμε οκτώ τετραγωνικά μέτρα για να κάνουμε τον ανδριάντα του Χατζηπαναγή στο στάδιο. Αποκαθιστώντας αυτό τον μεγάλο παίκτη, θέλουμε να ενώσουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους. Τους είπαμε στην διοίκηση του σταδίου, να μας δώσουν έναν χώρο. Και εκεί να μπει ο ανδριάντας. Ακόμη πρέπει να πω ότι δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω, τον Βασίλη από κοντά. Την επόμενη φορά που θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη ελπίζω να τα πούμε».

Στην ερώτηση, εάν ο Ηρακλής θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο, απάντησε ως εξής: «Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο να πάμε στο Καυτανζόγλειο άμεσα. Οσον αφορά το δημόσιο, ξέρετε πως λειτουργούν με αργό ρυθμό τα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο στάδιο. Και όσο μπορούμε, θα πιέσουμε καταστάσεις».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλής: «δεν ξέρω να σας πω κάτι περισσότερο. Ίσως να είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Στον Ευγενίου χρωστάει όλος ο Ηρακλής. Αν με ρωτήσετε αν θα τον ήθελα ως συνεργάτη μου, θα σας πω ότι δεν τον θέλω. Σήμερα που τελειώσαμε, θα σας πω ότι δεν μπορεί να είναι συνεργάτης μας. Πρέπει ο Ηρακλής να αποκτήσει αξιοπιστία άμεση. Μπορούμε να πούμε ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας με τον Ευγενίου».

Η συζήτηση πήγε και στον Αντώνη Ρέμο: «Για τον Ρέμο δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει. Αναφέρθηκα στο όνομά του, γιατί επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να βρούμε λύση για τον Ηρακλή. Είμαι θαυμαστής του Ρέμου. Πάντα στις βραδιές του, λέει την λέξη Ηρακλής. Μπορεί να αποτελέσει μία ζωντανή διαφήμιση για τον Ηρακλή. Και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν ξέρω εάν προλαβαίνουμε να κάνουμε μία συναυλία με τον Ρέμο, όπως έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να βγουν οι εγγυητικές. Πρέπει να τα προλάβουμε αυτά. Έχετε όμως αναλογιστεί εάν ο Ρέμος θέλει να έρθει σε μία συναυλία για τον Ηρακλή;»

Όσο για την στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Θα σας πω ότι κλείσαμε τους ανθρώπους που παρουσιάσαμε. Κλείσαμε ακόμη 6-7 παίκτες. Δεν τους ανακοινώσαμε. Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι όλοι με προσύμφωνα».

Ο κ.Μονεμβασιώτης μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναφερόμενος στις σχέσεις που θα πρέπει να έχει ο Ηρακλής με τις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Για τον Σαββίδη είπα αυτό που ξέρω. Και για τον Καρυπίδη το ίδιο. Ήρθα για να αναφέρω ότι σε αυτή την πόλη, μετά το παιχνίδι, πρέπει όλοι να συνομιλούν μεταξύ τους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το διοικούν οι αθηναϊκές ομάδες. Είπα ότι ήξερα για τους Σαββίδη και Καρυπίδη. Αν για παράδειγμα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από ένα ποσό, των 60 εκατομμυρίων θεωρητικά, οι μεγάλοι παίρνουν τα περισσότερα, τότε υπάρχει θέμα για τους άλλους που συμμετέχουν στην λίγκα. Εγω λέω ότι μπορούμε να είμαστε συνομιλητές και με τον Άρη και με τον ΠΑΟΚ».

Όσο για τον κ.Περράκη που ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Ηρακλή και αυτούς που τον πλαισιώνουν: «Αυτή η μικρή διοικητική ομάδα θα τρέξει το πρότζεκτ, αγαπούν αυτό που κάνουν. Είμαι μπλεγμένος με 25 επιχειρήσεις. Δεν θέλω να εμπλακεί η ομάδα με διάφορα θέματα με τις επιχειρήσεις μου. Είμαι ένας από τους χορηγούς της ομάδας. Και μπορώ να δίνω λύσεις σε διάφορα θέματα. Θα αποφασίζει για τον Ηρακλή η διοικητική ομάδα που σας παρουσιάσαμε. Ο πρόεδρος είναι νέος, εξαιρετικός επιστήμονας. Εκτίμησε το γεγονός ότι η ομάδα είναι πεντακάθαρη. Ο Ηρακλής είναι σαν ένα καθαρό λάβαρο. Πλήρωσε πολλές παθογένειες του ποδοσφαίρου στο παρελθόν. Εχω την αίσθηση ότι ο Ηρακλής είναι η πιο αδικημένη ομάδα. Ο πρόεδρος θα είναι και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε βρει κάποιους ανθρώπους για την διοίκηση της ομάδας. Προσπαθούμε να την στελεχώσουμε με πιο σοβαρούς και αξιόπιστους. Αρχικά θα τους εμπιστευτούμε. Στο τέλος της ημέρας τη λύση θα την βρούμε. Έχουμε προσλάβει ανθρώπους για την κάθε δραστηριότητα. Τα στελέχη προστίθενται ένα προς ένα».

Όσο για τη δήλωση του για τον Γκάλη και τον Διαμαντίδη, διευκρίνισε: «Πρέπει να αναφέρω ότι η πόλη το έχει αυτό το χούι, αρέσει στη Θεσσαλονίκη να υπάρχει γκρίνια. Μίλησα για τον Χατζηπαναγή και ύστερα μίλησα για τον Διαμαντίδη. Είπα ότι ο Γκάλης ήρθε έτοιμος από την Αμερική. Πήρε μία χώρα υποανάπτυκτη στο μπάσκετ και την ανέβασε επίπεδο δύο-τρεις φορές.

Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τον Γκάλη. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να βρουν κάτι για να πούνε κάτι. Τις τελευταίες δύο ημέρες μίλησα αρκετά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε. Όλοι οι άνθρωποι να είναι κοντά στον Ηρακλή. Σε μία διετία ο Ηρακλής θα είναι στην πρώτη εθνική. Θα είναι μία φερέγγυα ομάδα. Να έχουν όλοι υπομονή. Να θυμούνται τα 15 δύσκολα χρόνια που πέρασαν. Θα γίνουν και λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα