Ηρακλής μεταγραφές: Κλείνει Κυνηγόπουλο, υπογράφει ο Παπασάββας

Κυνηγοπουλος

bet365

Ο Ηρακλής είναι κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Έλληνα εξτρέμ, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου από την Athens Kallithea. Θέμα ωρών οι υπογραφές με τον Αντώνη Παπασάββα.

Ο Ηρακλής έχει μπει με κάθε επισημότητα στην εποχή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και πλέον τρέχουν οι εξελίξεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας ανακοίνωσε ήδη την πρόσληψη του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου και πλέον προχωρούν εξελίξεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Γηραιός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου από την Athens Kallithea. Όπως προκύπτει η επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη είναι προ των πυλών, χωρίς όμως ακόμα να έχει τελειώσει οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει εάν οι δυο ομάδες θα τα βρουν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με το κλαμπ της Αθήνας μέχρι το 2026 ή αν θα γίνει κανονική μεταγραφή.

Ο Κυνηγόπουλος είχε παίξει στον Ηρακλή τη σεζόν 2016-17 και βρίσκεται στο «Ελ Πάσο» την τελευταία τριετία. Την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan Superleague και μέτρησε 33 εμφανίσεις, με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Athens Kallithea τον είχε προτείνει στην Βιντσέτσα ως αντάλλαγμα για τον Ματέο Ντελά Μόρτε.

Από εκεί και πέρα παίκτης του Γηραιού πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Παπασάββας. Οι δυο πλευρές έχουν ένα πλαίσιο συμφωνίας και άνευ απροόπτου τις επόμενες ώρες θα πέσουν οι υπογραφές γιθα να ολοκληρωθεί το deal. O 29χρονος χαφ αποχώρησε από την Κηφισιά μετά από μια τετραετία στην οποία πανηγύρισε δύο ανόδους από τη Γ' Εθνική μέχρι τη Stoiximan Superleague. Στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μέτρησε 13 εμφανίσεις και σκόραρε ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα