Ηρακλής μεταγραφές: Υπέγραψε ο Παπασάββας

Ηρακλής μεταγραφές: Υπέγραψε ο Παπασάββας

Παπασάββας

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Αντώνης Παπασάββας είναι παίκτης του Ηρακλή, καθώς έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Όπως αναμενόταν, ο Αντώνης Παπασάββας είναι ποδοσφαιριστής του Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta 29χρονος χαφ το απόγευμα της Πέμπτης (25/7) έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και είναι μια από τις πρώτες κινήσεις του Γηραιού στην εποχή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο Έλληνας μέσος την προηγούμενη τετραετία αγωνίστηκε στην Κηφισιά, πανηγύρισε δυο ανόδους από τη Γ' Εθνική μέχρι την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα προηγούμενα δυο χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας των Βορείων Προαστίων. Την προηγούμενη σεζόν ο Ηπειρώτης χαφ μέτρησε 13 εμφανίσεις στη Stoiximan Superleague και σκόραρε ένα γκολ.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έκανε μια εμφάνιση με την ανδρική ομάδα. Πριν την Κηφισιά είχε αγωνιστεί σε Τύρναβο, Αστέρα Βάρης, Αχαρναϊκό, Αιγάλεω και Πανθηραϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα