Πανιώνιος: Ξεκίνησε την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Νικοπολίδη

Newsroom
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Αντώνης Νικοπολίδης

bet365

Ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν υπό τις εντολές του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Πανιώνιος είχε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Super League 2. Οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη, παρουσία του κόσμου της ομάδας. Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ του Αντώνη Νικοπολίδη καθώς και το ρόστερ, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά στην ενημέρωσή του ο Πανιώνιος αναφέρει:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το παρών σε αυτή έδωσε πλήθος κόσμου δίνοντας δυναμικό μήνυμα για την ενότητα που επικρατεί στις τάξεις μας!

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε το αθλητικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου το οποίο απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Προπονητής: Αντώνης Νικοπολίδης
Βοηθός προπονητή: Επαμεινώνδας Κουτρουμάνος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Λαδάς
Προπονητής φυσικής κατάστασης: Χριστόδουλος Χάλαρης
Γυμναστής αποκατάστασης: Χρήστος Σκαλτσάς
Αναλυτής: Παναγιώτης Τσιάπης
Ιατρός: Όμηρος Εμμανουηλίδης
Επικεφαλής Φυσικοθεραπευτής: Κων/νος Ψαρογιώργος
Φυσικοθεραπευτές: Στέφανος Ιορδανόπουλος και Γεράσιμος Αρδαβάνης

Και τους ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Νίκος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Σκαφίδας, Κωνσταντίνος Τσόγκας.

Αμυντικοί: Κων/νος Χριστόπουλος, Γιώργος Καλύβας, Παναγιώτης Ξυγκόρος, Κων/νος Διονέλλης, Μιχάλης Μπούσης, Τάσος Αυλωνίτης, Θοδωρής Ζούλιας, Κων/νος Τσιμιδόπουλος, Γιακούμπ Χρούστινετς, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Γιον Πρίφτι, Χρήστος Λακατής.

Μέσοι: Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Νίκο Τσόρνομαζ, Άνιο Πότση, Γιώργος Στούπης, Δημήτρης Γροντής, Δαμιανός Γκίνη, Αλέξανδρος Λαύκας, Έκτορας Οθωναίος.

Επιθετικοί: Γιώργος Γεμιστός, Γιάννης Μπουρλάκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Λεόν Πιερτζιακόμι, Γιάννης Αλεξανδράκης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα