Πανιώνιος μεταγραφές: Υπέγραψε στους «κυανέρυθρους» ο Βενάρδος

Newsroom
Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Βενάρδος

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής-επιστροφής, αφού έκανε δικό του τον Σπύρο Βενάρδο, που έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Πανιώνιος έκανε γνωστό πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σπύρο Βενάρδο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ηλιούπολη. Ο 25χρονος Έλληνας δεξιός μπακ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Και ο Βενάρδος γύρισε στο σπίτι του!

Ο Σπύρος Βενάρδος αποτελεί το παράδειγμα του Συλλόγου μας για τα ταλέντα των ακαδημιών μας που δεν αξιοποίησε ο ίδιος.

Ο Βενάρδος μετά τις ακαδημίες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έπαιξε στη Δάφνη Αθηνών, στον ΑΕ Χαλανδρίου και στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλοντας να φέρει τα παιδιά της πίσω, φέρνει πίσω και τον Σπύρο Βενάρδο από την Ηλιούπολη, μετά από την καλύτερη του ποδοσφαιρική χρονιά, σε ηλικία 25 ετών και με τριετή συμφωνία να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας.

Αμέσως μετά την επισφράγιση της συμφωνίας ο Σπύρος Βενάρδος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ειμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στην ΟΜΑΔΑ που έχω μεγαλώσει και έχω κάνει τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας η οποία έκανε τα πάντα ώστε να επιστρέψω, εύχομαι να έχουμε υγεία και να καταφέρουμε τον στόχο τον οποίο έχουμε θέσει!»🔴🔵»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα