Φιλική νίκη της Κηφισιάς επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή

Newsroom
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

bet365

Η Κηφισιά επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση στην Καισαριανή με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Φιλική νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε η Κηφισιά στην Καισαριανή και μάλιστα με ανατροπή, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την Κηφισιά, ωστόσο οπύτε αυτός έκανε επιθετικά πολλά πράγματα,.

Οι Ηπειρώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 71' με κεφαλιά του Σομποτσίνσκι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη για το 0-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η Κηφισιά πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Στο 82' ο Σμπώκος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παντελίδης μετά από γύρισμα του Νεσούλ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθανασίου κράτησε αυτό το 2-1 στο 87' αποκρούοντας πέναλτι του Παντελίδη που έχασε την ευκαιρία να βρει και τρίτο τέρμα για την Κηφισιά.

@Photo credits: kifisiafc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα