Πήρε Σέχου ο Καμπανιακός

Πήρε Σέχου ο Καμπανιακός

Newsroom
Καμπανιακός

bet365

Οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Καμπανιακό συνεχίζονται με την ομάδα της Χαλάστρας να ανακοινώνει την απόκτηση του Εμιλιάνο Σέχου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Καμπανιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Εμιλιάνο Σέχου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο υψηλόσωμος (1.92μ.) σέντερ μπακ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κρήτη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και του Ρέθυμνο ΠΣ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. Αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 και αργότερα στην Κ20 του Συλλόγου, ενώ το 2014 σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Πλατανιά που αγωνιζόταν στην Super League. Ο 26χρονος, που υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Νέων της Αλβανίας, μετά τον Πλατανιά μετακόμισε στην Luftetari Gjirokaster η οποία συμμετείχε στην Α’ Εθνική του Αλβανικού πρωταθλήματος με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στα Χανιά για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο. Ακολούθησε η Καβάλα επίσης στη Γ’ Εθνική, ενώ την σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, για να μετακομίσει ένα χρόνο αργότερα στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι τον φετινό Ιούνιο φορούσε την φανέλα των Χανίων στο Νότιο Όμιλο της Super League 2.

H Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Εμιλιάνο Σέχου και του εύχεται μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα