Πανιώνιος και Κηφισιά έμειναν στο μηδέν σε φιλική αναμέτρηση

Newsroom
Πανιώνιος - Κηφισιά 0-0 σε φιλικό ματς στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και της Κηφισιάς στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς με λίγες φάσεις.

Πανιώνιος και Κηφισιά συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους για το πρωτάθλημα της SL2 με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη.

Η Κηφισιά είχε ελαφριά το πάνω χέρι, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Πανιώνιο, ο οποίος παρουσίασε μια συμπαγή ανασταλτική λειτουργία.

Στο 7' ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Μεντόσα, με τον Πανιώνιο να απειλεί στο 22' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού που πέρασε πάνω από την εστία του Ξενόπουλου.

Στο 37' ξανά ο Μεντόσα από πλευράς Κηφισιάς δοκίμασε το πόδι του βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Γιαννακόπουλο. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τίποτα το αξιόλογο πέρα από ένα σουτ του Παυλάκη στο 86' που δεν προβλημάτισε τον Γιαννακόπουλο με το 0-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πιερτζακόμι (87' Πρίφτι), Μπούσης, Πότσι, Τσόρνομαζ (68’ Ζούλιας), Γκίνη, Ενγκουέμ, Κολοβός (68’ Γροντής), Νοικοκυράκης (55’ Στούπης), Μπουρλάκης (55’ Διονέλλης), Γεμιστός (73’ Αλεξανδράκης)

Κηφισιά (Λέτο): Ξενόπουλος, Μποτία, Κωνσταντακόπουλος, Σωτηράκος, Μάναλης, Μιούλερ, Σιμόν, Εμπό, Μεντόσα, Ρότσα, Σόουζα

Επαιξαν και οι: Νικοπολίδης, Παντελίδης, Πέιος, Σμπόκος, Χάχουλης, Σπίνος, Συλλά, Μαζουλουξής, Νεκούλ, Παυλάκης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα