Ερασιτέχνης Ιωνικός: «Θα πρέπει να παραιτηθεί επίσημα από την Super League 2 η ΠΑΕ για να μπορούμε να παίξουμε στην Α' Πειραιώς»

Ερασιτέχνης Ιωνικός: «Θα πρέπει να παραιτηθεί επίσημα από την Super League 2 η ΠΑΕ για να μπορούμε να παίξουμε στην Α' Πειραιώς»

Newsroom
Ιωνικός

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ιωνικός επισημαίνει πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναφορικά με την κατηγορία που αυτή θα αγωνίζεται ξεκαθαρίζει πως για να δηλώσει συμμετοχή στην Α' Πειραιώς, θα πρέπει πρώτα η ΠΑΕ να αποχωρήσει και επίσημα από την Super League 2.

Σε αδιέξοδο φαίνεται να βρίσκεται ο Ιωνικός. Η οικογένεια Τσιριγώτη αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, από την στιγμή που και μετά το κάλεσμα για συμπαίκτες δεν υπήρξε κανένας να δείξει ενδιαφέρον και με δημόσια τοποθέτηση η ΠΑΕ επισήμανε πως δεν θα κατέβει στην Super League 2.

Ωστόσο όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης, ναι μεν θέλει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά για να μπορέσει να την δηλώσει στην Α' Πειραιώς (δεν τίθεται θέμα Γ' Εθνικής καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι όμιλοι) θα πρέπει πρώτα η ΠΑΕ να αποχωρήσει και επίσημα από την Super League 2. Στο τέλος ωστόσο δεν κρύβουν την ελπίδα τους πως έστω και την ύστατη στιγμή η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στην SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού έχει ως εξής: «Προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως ο ερασιτέχνης Ιωνικός τις τελευταίες ώρες, μετά και την δημόσια τοποθέτηση της ΠΑΕ Ιωνικός πως δεν θα κατέβει στην SL2, θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας την επόμενη μέρα.

Ήδη στάλθηκε επίσημο ερώτημα στην ΠΑΕ Ιωνικός και παράλληλα υπάρχει επίσημη επαφή με την Ένωση Πειραιά καθώς και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να συνδράμουν σε ένα πλάνο έκτακτης ανάγκης. Η καταληκτική διορία που έχει λάβει ο σύλλογός για να δηλώσει συμμετοχή στην Α Πειραιά είναι στις 30/8. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί ωστόσο να γίνει από τον ερασιτέχνη μόνο αν υπάρξει επίσημη δήλωση παραίτησης της ΠΑΕ Ιωνικός από το πρωτάθλημα της SL2 και το κύπελλο Ελλάδας προς την διοργανώτρια αρχή (με κοινοποίηση προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣΠ) έως και την Πέμπτη 29/8.

Ελπίδα όλων μας είναι να βρεθεί η φόρμουλα και η ΠΑΕ Ιωνικός -κάνοντας την υπέρβαση- να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της SL2 και όλα τα παραπάνω τελικώς να μην χρειαστούν.

Επειδή όμως -ως ερασιτέχνης- οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση και να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις εξελίξεις και τις διαδικασίες, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε εγρήγορση για να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη της ομάδας!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα