Ιωνικός: Υστατη προσπάθεια από τον κόσμο να μείνει ο Τσιριγώτης

Ιωνικός: Υστατη προσπάθεια από τον κόσμο να μείνει ο Τσιριγώτης

Τσιριγώτης

bet365

Ο κόσμος του Ιωνικού προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη Τσιριγώτη και την οικογένεια γενικότερα να παραμείνει στο διοικητικό θώκο της ομάδας προκειμένου αυτή να μην παίξει στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.

Ο κόσμος του Ιωνικού, βλέπει πως μόνο με την οικογένεια Τσιριγώτη η ομάδα έχει παρόν και μέλλον και μετά τη συνάντηση που υπήρξε τις τελευταίες μέρες, γίνεται έντονη προσπάθεια από οπαδούς να παραμείνει η νυν διοίκηση.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη συνάντηση των 300 οπαδών με την οικογένεια Τσιριγώτη, αφού τον χειροκρότησαν οι περισσότεροι έλεγαν: «Με εσάς και στο τοπικό». Μάλιστα, βγαίνοντας από το γήπεδο, ο κόσμος τον αγκάλιαζε με μικρούς και μεγάλους να του ζητούν επισταμένα την παραμονή του. Συγκινητική, δε, ήταν η στιγμή όπου ένας 10χρονος φίλος της ομάδας πήγε στον Γιάννη Τσιριγώτη και του είπε: «Ιωνικός θα είμαι και στο τοπικό».

Είναι γεγονός πως η οικογένεια Τσιριγώτη δεν μπορεί να συνεχίσει να ματώνει οικονομικά και γι' αυτό στις αρχές του καλοκαιριού με ανακοίνωσή της είχε ζητήσει να βρεθεί ένας συμπαίκτης.

Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κι έτσι με τα νυν δεδομένα, η ομάδα θα αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ωστόσο, ο Γιάννης Τσιριγώτης, ο αδερφός του Τάκης κι ο γιος του Θοδωρής είναι αυτοί που θα πάρουν μαζί ως οικογένεια την τελική και οριστική απόφαση: Για το αν θα δώσουν ακόμα ένα φιλί της ζωής στην αγαπημένη τους ομάδα. Αυτή που στήριζαν από παιδιά στις κερκίδες του γηπέδου μέχρι και ως διοικητικοί ηγέτες αυτής τα τελευταία χρόνια, όντας οι αναμορφωτές του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως ακόμα και όταν είχαν γίνει γνωστές οι σκέψεις τους για αποχώρηση, η οικογένεια Τσιριγώτη πλήρωσε από την τσέπη της και το ποσό που απαιτείται για το παράβολο των 7.500 ευρώ για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2. Μάλιστα, πλήρωσε και το παράβολο των 4.000 ευρώ για το Κύπελλο ενώ όλο αυτό το διάστημα το γήπεδο συντηρείται από προσωπικά έξοδα της οικογένειας.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και μένει να φανεί αν οι πιέσεις του κόσμου ευδοκιμήσουν. Ωστόσο, μόνο με τη συνδρομή κάποιου επιχειρηματία η ομάδα θα έχει παρουσία στη Super League καθώς τα έξοδα είναι πολλά και δεν μπορούν να καλυθφούν για ακόμα μια φορά από μόνο μία τσέπη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα