Ο Κούφας 10η μεταγραφή στη Νίκη Βόλου

Ο Κούφας 10η μεταγραφή στη Νίκη Βόλου

Newsroom
ο Κούφας

bet365

Την απόκτηση του Αδάμ Κούφα ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό να είναι η 10η μεταγραφή για τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου έχει ως εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 10η μεταγραφή της, με τον κεντρικό αμυντικό Αδάμ Κούφα να ντύνεται στα κυανόλευκα.

Ο Αδάμ είναι 22 χρόνων (12/7/2002) και έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άρη Θεσσαλονίκης κι εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης παίζοντας για τον Μακεδονικό με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στη Super League 2, για να μεταπηδήσει στον Αγροτικό Αστέρα, ωστόσο η απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Super League 2 το 2022 τον οδήγησε στην Κοζάνη στην οποία παρέμεινε για δύο σεζόν.

Πρόπερσι, είχε στεφθεί και πάλι πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, έχοντας 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ την περσινή περίοδο κατέγραψε 12 συμμετοχές στη Super League 2, παίζοντας ως βασικός στον β’ γύρο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Αδάμ να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας.

Αδάμ καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Βόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα