Ενίσχυση με τον Αγγλονιγηριανό μέσο, Μιγκέλ Αζίζ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 21χρονου Αγγλονιγηριανού μέσου, Μιγκέλ Αζίζ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζοντας με τους Γιαννιώτες να κάνουν δικό τους τον 21χρονο Αγγλονιγηριανό μέσο, Μιγκέλ Αζίζ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Ηπειρωτών έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Miguel Adedayo Azeez Beloso.

Ο Miguel Azeez γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2002 και από την ηλικία των 5 ετών έγινε μέλος των ακαδημιών της Άρσεναλ. Με την Under18 της Άρσεναλ μέτρησε 33 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Έχοντας εντυπωσιάσει στις αναπτυξιακές ομάδες των «κανονιέρηδων», τον Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ στη νίκη της ομάδας του στο πλαίσιο του UEFA Europa League κόντρα στην ιρλανδική Ντάνταλκ.

Την ίδια ώρα οι εμφανίσεις με τους μικρούς της Αρσεναλ αναγκάζουν τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Αγγλίας να τον καλέσουν στις μικρές εθνικές των «λιονταριών» ξεκινώντας από την Under16 φτάνοντας μέχρι την Under20 δείγμα του ταλέντου του.

Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην Πόρτσμουθ με την οποία είχε δέκα συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ, πριν η Άρσεναλ διακόψει τον δανεισμό του επαναφέροντας τον στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2022.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Miguel Azeez αποφάσισε να αποχωρήσει από το Νησί και να μετακομίσει νότια στην Ισπανία και στην UD Ibiza στην Segunda División. Στον ισπανικό σύλλογο αγωνίστηκε 11 φορές για να επιστρέψει ξανά στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2023 για να δοθεί δανεικός στην Wigan Athletic ομάδα της Championship μέχρι το τέλος της σεζόν την φανέλα της οποίας φόρεσε σε δύο παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2023 και μετά από 16 χρόνια στις ακαδημίες της Άρσεναλ έχοντας καταγράψει παράλληλα επιπλέον 38 συμμετοχές με την Under21 των Λονδρέζων οι οποίες συνδυάστηκαν με πέντε γκολ και τρεις ασίστ αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά υπογράφοντας στην ισπανική Club Deportivo Atlético Baleares. Στον ισπανικό σύλλογο αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Miguel Azeez είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας όπου μετράει 30 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται μόνο επιτυχίες!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα