ΠΑΣ Γιάννινα: «Βόμβα» με Μάντζη, ανακοίνωσε και Νικολιά

Newsroom
da

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ανακοινώσει άμεσα τον Βασίλη Μάντζη που έλυσε το συμβόλαιό με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πήρε και τον Αλέξανδρο Νικολιά.

Σε μία «βόμβα» για τα δεδομένα της κατηγορίας θα προχωρήσει άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παίκτης του μπορεί να λογίζεται ο Βασίλης Μάντζης.

Ο 32χρονος επιθετικός έλυσε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Aktor όπου και αγωνίζονταν από το καλοκαίρι του 2023 (32 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) και άμεσα θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων.

Οπως συνέβη με τον Αλέξανδρο Νικολιά, που επέστρεψε στην ομάδα όπου και έπαιζε την τετραετία 2016-2020.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε. «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025.

Γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε το 2013 για την Γλυφάδα. Στον ένα χρόνο παραμονής κατέγραψε δέκα συμμετοχές κι ένα γκολ. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό ο οποίος μετά από μόλις έξι μήνες τον έκανε δικό του.

Στην ομάδα του Βόλου παρέμεινε για δύο χρόνια εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του (60 συμμετοχές-6 γκολ-8 ασίστ) αναγκάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2016 με μεταγραφή.

Με το ταύρο στην φανέλα ο Νικολιάς αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 καταγράφοντας 70 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό για να ακολουθήσει η ΑΕΛ την φανέλα της οποίας φόρεσε για την επόμενη τριετία σε 73 αγώνες πετυχαίνοντας 6 γκολ μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό (13 συμμετοχές-1 γκολ) συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας της Βοιωτίας στην Super League.

Αλέξανδρε καλωσήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!», ανέφερε σχετικά η ομάδα.

φδσδδ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα